Kontakt


Vem är Charlotte Bohrn?


Jag är mamma till tre numera vuxna barn och har en gedigen erfarenhet inom utbildning och lärande. Jag har lärarexamen från Lärarhögskolan i Stockholm, IT-pedagogexamen och magisterutbildning inom IKT, pedagogik och lärande, samt är certifierad kommunikolog. Jag har även läst ett flertal datakurser och pedagogiska utbildningar, studerat "estetiska lärprocesser", "musik och rörelse" och "skapande dans"  på Stockholms Musikpedagogiska Institut, samt läst informatik vid universitetet i Göteborg. Jag är också certifierad sensomotorisk reflexpedagog.


Jag har över 33 års erfarenhet av pedagogik, coachning och specialpedagogisk träning, både i privat och kommunal regi, samt som egenföretagare. Det senaste tillskottet är att jag är verksam neuromotorisk tränare, sedan 6 år, där hela min disciplinöverskridande kompetens kommer till nytta för att få människor att växa och må bra.


På fritiden organiserar och arbetar jag som äventyrsledare i Alperna med multihandikappade fransmän, enligt synsättet att allt är möjligt.


Sagt om Charlotte:

 

"Med hennes breda kompetens finner hon nycklar till alla lås, även de mest osmorda varianterna där t.o.m nycklarna har rostat sönder."


"Charlottes raka kommunikation lämnar inga tveksamheter, vilket även märks genom genomslagskraften vid de olika rörelser som vi tränar med hennes goda vägledning."


"Charlotte är en varm, snabb och entusiasmerande person som sätter igång nya kommunikations- och förändringsprocesser hos dig. Med otroligt närvarande och säkert bemötande av alla människor tränar hon dig genom att peppa dig och finnas med dig på din utvecklingsstig."


Ledord: Öppenhet - Mod - Utveckling


Motto: Att hjälpa dig att få en aktivt reflekterande kropp som kommunicerar mer energisnålt för en långsiktig hållbarhet och balans. 

RefleXera - Active Body Communication


Varmt välkommen!

Foto: Kvinna på stan


Charlotte Bohrn

Neuromotorisk tränare

+ 46 733-80 64 08

charlotte@reflexera-abc.se


Var?

# Hembesök

# Vaxholm - Tynningö


 CV